Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Allen
Τηλεφωνικό νούμερο : 15079804024
WhatsApp : +8615079804024

Πρόγραμμα SEPLOS DIY - που σχεδιάζει το πακέτο μπαταριών εγχώριας ενέργειας με τα παρεχόμενα κύτταρα, εξατομικεύσιμες εξαρτήσεις μπαταριών 12V 24V 48V DIY

Τόπος καταγωγής Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα SEPLOS
Πιστοποίηση CE, ROHS, UN38.3, MSDS
Αριθμό μοντέλου Mason-6.9KWh
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 500USD
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευασία κυττάρων μπαταριών:
Χρόνος παράδοσης 15-20 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς 300 μονάδα το μήνα
Λεπτομέρειες
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

ΛΎΣΗ SEPLOS DIY

Δεδομένου ότι τα πακέτα σειράς PUSUNG και SUTEN προωθήθηκαν, το σχέδιο και η εσωτερική δομή έχουν μια καλή φήμη. Και SEPLOS έχει ζητήσει να σχεδιάσει τα πακέτα μπαταριών σύμφωνα με τα διαφορετικά πρότυπα των κυττάρων, μερικά με τις βίδες, μερικές με τα καρύδια, άλλα με τα στηρίγματα. Κατά συνέπεια, SEPLOS εγκαινίασε το “πρόγραμμα SEPLOS DIY” για να καλυφθούν οι ανάγκες όλου του πελάτη. Και το πακέτο μπαταριών σειράς του MASON σχεδιάστηκε σύμφωνα με το prismatic κύτταρο 3.2V 135ah.

 

Η ΛΎΣΗ SEPLOS DIY περιλαμβάνει το πακέτο μπαταριών σχεδιάζοντας, προσφορά καταλόγων εξαρτήσεων, το πακέτο συγκεντρώνει την καθοδήγηση, καθιέρωση εργοστασίων πακέτων.

 

Σχεδιασμός πακέτων μπαταριών

Παραδείγματος χάριν, τα πακέτα μπαταριών Mason-6.9KWh και Mason-9.8KWh σχεδιάστηκαν αναλόγως στο κύτταρο SEPLOS 3.2V 135Ah, και 3.2V 206Ah LiFePO4. Εάν παρέχοντας ένα prismatic κύτταρο, εάν έρχεται με τις τρύπες βιδών, τα καρύδια βιδών, ή τα στηρίγματα, η ομάδα SEPLOS θα σας προσφέρει ένα επαγγελματικό εσωτερικό σχέδιο δομών με τις καλά-επιλεγμένα εξαρτήσεις και τα εξαρτήματα.

 

 

Πρόγραμμα SEPLOS DIY - που σχεδιάζει το πακέτο μπαταριών εγχώριας ενέργειας με τα παρεχόμενα κύτταρα, εξατομικεύσιμες εξαρτήσεις μπαταριών 12V 24V 48V DIY 0 Πρόγραμμα SEPLOS DIY - που σχεδιάζει το πακέτο μπαταριών εγχώριας ενέργειας με τα παρεχόμενα κύτταρα, εξατομικεύσιμες εξαρτήσεις μπαταριών 12V 24V 48V DIY 1

 

 

Προσφορά καταλόγων εξαρτήσεων

Το Seplos θα σχεδιάσει τα πακέτα μπαταριών σύμφωνα με το prismatic κύτταρο LiFePO4 μας. Παραδείγματος χάριν, το πακέτο Mason-135 μπαταριών σχεδιάζεται σύμφωνα με το κύτταρο 3.2V μας 135Ah. Και προσφέρουμε όλες τα μέρη και τις εξαρτήσεις που απαιτούνται για να συγκεντρώσουν ένα πακέτο μπαταριών του MASON. Και όλα που πρέπει να κάνετε είναι να συγκεντρωθούν όλα τα μέρη σύμφωνα με την καθοδήγηση συγκέντρωσης πακέτων μας.

 

Πρόγραμμα SEPLOS DIY - που σχεδιάζει το πακέτο μπαταριών εγχώριας ενέργειας με τα παρεχόμενα κύτταρα, εξατομικεύσιμες εξαρτήσεις μπαταριών 12V 24V 48V DIY 2

 

Καθιέρωση εργοστασίων πακέτων

Το Seplos προσφέρει τα υλικά και τα μέρη, την καθοδήγηση συγκέντρωσης, τα εξεταστικά πρότυπα, και την υποστήριξη μάρκετινγκ εάν θα επιθυμούσατε να καθιερώσετε το εργοστάσιο συνελεύσεων πακέτων μπαταριών σας στην τοπική περιοχή σας. Ελέγξτε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες: